hondentraining

Gastenboek

- Doodle
In november ging mijn baasje een dagje uit en vond zij het leuk voor mij als ik ook een dagje uit ging. Dus belde zij Cynthia, die eerst even kwam kennismaken bij ons thuis. Dat klikte en na een paar dagen mocht ik een middagje mee om proef te draaien. Op de dag dat mijn baasje al vroeg weg moest, kwam Cynthia mij keurig op tijd halen, Ik mocht voorin zitten samen met Bailey! Ik heb de hele dag heerlijk gespeeld, lol gehad met de andere honden en af en toe van een modderbad genoten. Na een leuke vermoeiende dag, heeft Cynthia mij na een douche en fohn beurt weer terug gebracht naar huis en ben ik tevreden en moe in mijn mand gekropen. Cynthia stuurde mijn baasje een email met fotos en een filmpje, vond ze helemaal geweldig! Ga snel aan mijn baasje vragen wanneer ze weer een dagje uit gaat!
Groetjes van Doodle

--------------------------------------------------------------------------------------

- Baila en Blaze
Onze baasjes werken hard, en ons vrouwtje heeft wisselende diensten wat vaak zo goed uitkomt dat wij nooit langer als een uurtje alleen thuis zijn. Maar soms gebeurd het wel eens dat het vrouwtje en het baasje samen moeten werken, en zij houden zoveel van ons dat wij dan niet 8 uur alleen thuis zijn. Dus ons vrouwtje heeft het allerleukste speelparadijs ooit benaderd, en zo nu en dan mogen wij dan lekker met Bailey de hondenvriend mee. Wij zijn heel blij als wij Cynthia zien, en dat is soms nog wel eens lastig want wij zijn 2 bordeaux doggen, maar Cynthia weet precies hoe ze met ons moet omgaan, en staat geweldig der mannetje tegen over ons. Blaze 1,5 jaar jong, een echte puber van 50 kg. Baila is Blaze zijn kleine zusje, van nu net 17 weken jong en gelukkig nog maar 18 kg. Wij hopen nog heel veel speel plezier te mogen beleven met al onze geweldige honden vrienden.
Poot & dikke kus van Blaze en Baila.
--------------------------------------------------------------------------------------

Pip
Pip en ik zijn laatst mee geweest naar het Amsterdamse bos, Pip vond het aan het begin best spannend maar was echt wel enthousiast dat ze met Bailey mee was. In het bos gingen alle honden los. Lekker snuffelen, rennen en spelen. Er wordt tijdens de wandeling super op de honden gelet. We hebben 1,5 uur gewandeld en Pip heeft het zo leuk gehad lekker in de plassen/sloot springen en heerlijk rennen door het bos. Na nog wat lekker water drinken uitgeput in de bus richting huis. Pip was zo voldaan dat ze thuis kwam en is gaan slapen. De hele dag een moe maar voldaan hondje wie wilt dat niet.
Een poot van Pip
-------------------------------------------------------------------------------------