hondentraining

Werkwijze

Kennismaking
- Voor een kennismaking kunt u mij bellen en/of mailen. Ik wil graag uw hond zijn en/of haar eigenschappen weten. Tijdens het gesprek komen uw specifieke vragen en wensen aan bod. Naar aanleiding hiervan kan ik de behoeftes van uw trouwe viervoeter in kaart brengen die ik dan uitgebreid bespreek tijdens het intake gesprek.

Intake gesprek / proef dag
- Voordat de hond(en) met Bailey de hondenvriend mee gaan, kom ik graag eerst op intake gesprek. Tijdens dit gesprek kan ik de hond leren kennen en uw behoeftes nog eens extra duidelijk met u als eigenaar doorspreken. Tijdens ons gesprek en akkoord van u als eigenaar plan ik graag met u een proef dag in. Tijdens deze proef dag kom ik de hond bij u ophalen neem ik deze mee voor een uitlaat wandeling van 60 tot 90 minuten hierna breng ik de hond weer bij u thuis, door deze wandeling krijg ik meer inzicht in uw hond. Na deze kennismaking krijgt u van mij mondeling of via de mail een terug koppeling over deze dag. Na deze dag wordt er een overeenkomst gemaakt, getekend en kunnen wij van start gaan met onze gemaakte afspraken.

Vervoer
- Ik heb een Ford transit, met het bouwjaar 2011. de bus heeft veilig ingebouwde kennels, is volledig geïsoleerd, bevat elektrische ventilatie, heeft een antislip ondergrond en in de winter periodes maak ik gebruik van extra fleece kleden.