Bailey

de hondenvriend

Uitlaatservice

Bailey de hondenvriend heeft sinds september 2017 een omheind veld waar de honden 5 dagen per week heerlijk en veilig kunnen rennen.

Bailey de honden is echt een uitje voor de hond. Werkt u overdag en vindt u het vervelend dat uw trouwe viervoeter alleen thuis zit? Of gunt u uw trouwe viervoeter een heerlijk speel – en wandelmoment samen met een fijne sociale groep honden op een veilig omheind veld? Dan is Bailey de hondenvriend echt wat voor jullie!

Bailey de hondenvriend biedt uw trouwe viervoeter het beste door hem of haar thuis op te halen en mee te nemen voor een heerlijke wandeling 1,5 uur. Tijdens de wandeling hebben de honden toegang tot water, schaduw en, schuilplekken. Wij bieden daarnaast gewenning aan schotse hooglanders, schapen en paarden en een prachtige omgeving op een mooi veilig omheind veld aan.
Wij er rekening mee dat honden onder 1 jaar nog niet te lang mogen lopen.

Tijdens de uitlaatservice zijn wij constant in beweging op het grote omheinde veld, zodat uw trouwe viervoeter veel wandel – en speelplezier heeft. Wij houden altijd rekening met het karakter en de behoeften van uw trouwe viervoer. UW trouwe viervoer zal de tijd van zijn leven hebben en thuis heerlijk kunnen slapen. Het is namelijk bewezen dat honden veel beter kunnen rusten als ze thuis in hun vertrouwde omgeving zijn.

Wij bieden 2 groepen aan een ochtend en middag groep: 
Groep 1  zal tussen 8.00 uur en 10.30 uur opgehaald worden
Groep 2  zal tussen 11.30 uur en 12.30 uur opgehaald worden

Kortom, wij dagen de honden echt uit en zorgen dat ze moe en voldaan naar huis gaan. Naar onze mening vinden de honden het nog leuker om met elkaar te spelen op ons omheinde veld.

Hoe werkt het de honden uitlaatservice?

Bailey de hondenvriend haalt de hond bij u thuis. De hond gaat mee in de luxe uitgeruste bus, met speciale honden kennels, airco en rubberen antislip matten. Vervolgens gaan we heerlijk wandelen op ons omheinde veld en kan de hond heerlijk rennen, snuffelen en spelen met soortgenoten onder onze professionele, deskundige begeleiding. Uw hond zal al zijn energie kwijt kunnen en gaat voldaan weer mee de bus in, waarmee we hem weer veilig thuisbrengen.
We vinden het belangrijk dat we de honden kunnen belonen als we hem thuis brengen. Daarom vraag ik u als uw hond een allergie heeft, zelf even iets neer te leggen zodat we dit kunnen geven. De honden zonder allergie krijgen onze brokjes.
Wij checken altijd de aanwezigheid van water en al u wilt dat uw hond te eten geef, kunt u dit even klaarzetten.
Als u wilt dat de hond wordt afgedroogd, verzoeken wij u een droge handdoek klaar te leggen in de gang. De hond kan dan lekker uitgeput in zijn mandje bij komen van een heerlijke speeldag!