Bailey

de hondenvriend

aanmelden

 

Aanmelden bij Bailey de hondenvriend
Als u interesse heeft in Bailey de hondenvriend, dan kunt u contact opnemen bia telefoonnummer 06-52856188 of een mail sturen naar: info@baileydehondenvriend.nl Na de aanmelding beginnen we met kennismakingsgesprek bij u thuis of ons veld. Op deze manier kunnen wij op een ontspannen manier kennis maken met u en uw trouwe viervoeter. Als het van beide klanten klikt kunnen we een eerste proefwandeling- dag inplannen.
Daarna krijgt u wekelijkse een bericht via WhatsApp om voor uw trouwe viervoeter door te kunnen geven welke dag hij/zij heerlijk kan komen spelen. De voorwaarde is dat de hond wekelijks mee gaat met de dagopvang en/of uitlaatservice.
Voor stabiele groepen
De hond is veel sneller op zijn gemak vooral als de hond onzeker is
Bailey de hondenvriend heeft een paar voorwaarden waar de hond tijdens het uitlaten de/ dagopvang en de vakantieopvang aan moet voldoen:
De hond moet sociaal zijn naar mens en dier
De hond moet aantoonbaar inge├źnt zijn, of aantoonbaar worden getest met titerbepaling.
Bij ziekte of loopsheid kan uw hond niet mee met de uitlaatservice en/of dagopvang. Wij bieden nu ook Individuele wandelingen aan waar uw op dat moment gebruik van zou kunnen maken. De eigenaar van de hond blijft ten allen tijden verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. De hond dient daarom mee verzeker te zijn in uw WA-verzekering.

Adres: Vaartdijk 27B 1566 PN Assendelft

Aanmeldformulier

11 + 12 =