Bailey

de hondenvriend

het team 

Reneé
Mijn naam is Renée de Boer, en je zult mij de komende periode zien op het veld bij de dagopvang of rondrijdend in de bus van de uitlaatservice om jouw hond mee te nemen voor een ochtend eropuit.
Maar laat me ook wat over mezelf vertellen!
In 2018 heb ik mijn diploma Dierverzorging behaald en heb ik een jaar gewerkt in een outdoorwinkel. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Bedrijfsleider Dierverzorging aan het Clusius College te Alkmaar, die ik in 2021 succesvol heb afgerond. Hierdoor kon ik direct beginnen aan de studie Diermanagement “Wildlife” aan de Van Hall Larenstein in Leeuwarden.
Na twee jaar in het hoge noorden te hebben gewoond, samen met mijn kooikerhondje Moos, heb ik tijdens een onderzoeksstage van 5 maanden in Zuid-Afrika ruimschoots de tijd gehad om na te denken over waar mijn passie precies ligt. Hier ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn passie toch meer in de hondenwereld ligt.
Daarom heb ik besloten om mijn studie stop te zetten en me te gaan richten op het welzijn van honden en eigenaren te ondersteunen bij het bereiken van een gezond en tevreden leven samen met hun trouwe viervoeter.
Naast mijn werk bij Bailey de Hondenvriend volg ik de opleiding tot kynologisch instructeur bij Edupet.

Sherida
Mijn naam is Sherida Ikelaar. Al vanaf kinds af aan ben ik graag bezig met dieren en voornamelijk met honden. In 2008 kreeg ik samen met mijn comagnon de kans om een honden uitlaatservice te starten woefie& Co, gevestigd in ’t Twiske. Op een groot veld waarde honden lekker konden rondrennen, dit heb ik jaren met veel plezier gedaan maar door omstandigheden is de samenwerking gestopt en ben ik verder gegaan met mijn eigen uitlaatservice onder de naam Dogs at the beach. Met veel plezier ging ik elke dag naar het strand met een klein groepje honden, het was heerlijk om elke dag bezig te zijn met de honden en ze te zien genieten.
Mede door de steeds strenger wordende regels rondom het uitlaten in IJmuiden en een andere baan die mij werd aangeboden, heb ik met pijn in mijn hart mijn bedrijf in 2016 opgeheven.
Sinds maart 2018 ben ik de trotse moeder van een prachtige zoon. Helaas kleine jongens worden groot en hij gaat inmiddels naar school. En voor mij word het tijd om weer wat met mijn passie voor honden te gaan doen. Ik heb erg veel zin om weer lekker de hele dag buiten te zijn en ervoor te zorgen dat alle hondjes bij Bailey de hondenvriend een fantastische dag beleven.