Bailey

de hondenvriend

Dagopvang 

Heerlijk een dagje weg willen of een hele dag aan het werk? En uw trouwe viervoeter zit alleen thuis? Of gunt u uw trouwe viervoeter een heerlijke speeldag in een stabiele roedel? Breng hem dan naar de dagopvang van Bailey de hondenvriend waar hij de hele dag heerlijk kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes. 

Op de locatie hebben wij een luxe caravan staan met airco voor uw trouwe viervoeter, waardoor wij ook met tropische temperaturen veilig en verantwoordelijke op uw trouwe viervoeter kunnen passen. Ook hebben zij beschikking tot water, schaduw/schuilmogelijkheden en bieden wij gewenning aan schotse hooglanders, schapen en paarden in een prachtige omgeving op een mooi en veilige omheind veld. 

Ook houden wij er rekening mee dat honden onder 1 jaar nog niet te lang mogen spelen en verder zorgen wij er natuurlijk voor dat ze ook rust- momenten hebben, het liefste gewoon lekker rustig buiten op het veld. 

Tijdens de dagopvang zijn we constant in beweging op het veld zodat uw trouwe viervoeter veel speelplezier zal beleven. We ouden altijd rekening met het karakter en de behoeften van uw trouwe viervoeter. Uw trouwe viervoeter zal de tijd van zijn leven hebben en aan het einde van de dag thuis heerlijk kunnen slapen. 

Tijdens de dagopvang worden de trouwe viervoeters ook uitgedaagd met verschillende spelletjes of snuffelmomenten en proberen wij 1 op 1 aandacht te geven. 

De dagopvang staat onder begeleiding van het team Bailey de hondenvriend. Wilt u kennismaken met mij en de collega’s bel of mail dan even voor een afspraak. 

Kortom, wij dagen de honden echt uit en zorgen dat ze moe en voldaan naar huis gaan. De dagopvang is open van 8.00 tot 17.30 uur. In onze dagopvang is er plek voor maximaal 15 honden. U kunt dan zelf uw trouwe viervoeter komen brengen en halen. Ook is er een breng- en haal-service mogelijk in overleg. 

Breng- en haal-service

Tussen 8.00 uur en 10.30 uur kan de dagopvang opgehaald worden tijdens de eerste uitlaat groep.
Tussen 15.00 en 16.00 uur kan de dagopvang thuisgebracht worden tijdens de tweede uitlaat groep.
Er zijn wel extra kosten mee gerekend i.v.m. een plekje die wij dan vrijhouden in de bus.