Bailey

de hondenvriend

 

Hondenschool

bailey 

 

Hondenschool Bailey de hondenvriend
Bailey de hondenvriend is net even anders als de gemiddelde hondenschool, wij richten ons vooral op een positieve beleving en het met plezier samenwerken. Natuurlijk is de vooruitgang heel belangrijk net als bepaalde doelen maar wij kijken ook naar de weg daar naar toe. Dat deze op een positieve manier bewandeld wordt en het werken met je hond leuk blijft.

Wat is het aanbod bij onze hondenschool:
– Puppycursus:
5 lessen voor € 125 (45min)

op onze puppycursus gaan we jullie helpen met het opvoeden van jullie trouwe viervoeter, zodat er een goede band ontstaat en een basis voor een prachtig team. We bereiden jullie pup voor op een leven in onze drukke mensenmaatschappij. De pups leren op een spelenderwijs luisteren naar hun naam en de commando’s, op een verantwoordelijke manier samen spelen en werken aan jullie band, het netjes meelopen aan een slappe lijn met aandacht voor de baas wordt iedere les geoefend.
Maar daarnaast leren wij u ook om de lichaamstaal van uw pup te lezen en hoe u de pup kunt socialiseren met de prikkels van het dagelijks leven. Hoe kunt u de pup laten wennen aan andere honden leren spelen met andere honden?
de ervaring leert dat de pups beter overdag leren dan ’s avonds, door de dag heen krijgt uw pup allemaal prikkels binnen, waardoor uw pup zich ’s avonds minder goed kan concentreren, omdat hij dan al moe is.

– Pubercursus/ basiscursus
5 lessen voor € 140
Bij de pubers gaan we verder of maken we een begin met de basiscommando’s en breiden dit uit. Wij leren u naar uw eigen hond kijken en zijn lichaamstaal te begrijpen. Verder komen deze oefeningen aanbod het begroeten, opspringen volg, zit, af, hier, niet van straat eten.

-Privé lessen
prijs op ons terrein: € 70
prijs bij u thuis : € 85

Loopt u tegen bepaalde problemen aan of wilt u graag de volledige aandacht dan kunt u kiezen voor de privé les naar u wens.
Wij geven ook regelmatig leuke workshops. Wil je hiervan op de hoogte blijven volg ons dan op facebook Bailey de hondenvriend en hondenschool Bailey.