Bailey

de hondenvriend

De Snuffelstal 

H

Welkom bij de snuffelstal

Bij Bailey de Hondenvriend nodigen we je uit om de wereld te laten verkennen door de nieuwsgierige neus van je trouwe viervoeter. Snuffelen is niet alleen een normale bezigheid voor honden, het is ook een essentieel onderdeel van hun welzijn. Het werkt stressverlagend en kalmerend, waardoor je hond zich gelukkiger en meer in balans voelt.

Ontdek Onze Snuffelruimtes

Bij ons vind je speciale snuffelstallen, en binnenkort ook een uitgestrekte snuffeltuin, waar je hond individueel kan snuffelen in een veilige, afgesloten omgeving. Hier heeft je hond alle ruimte om te verkennen, zonder bemoeienis of afleiding van andere begeleiders, honden of prikkels. Het is de tijd van je hond – hij bepaalt zelf wat hij wil ontdekken en hoelang hij wil snuffelen.

Voor Alle Trouwe Viervoeters

Onze zintuigen, snuffel- en ontdekkingssessies duren maximaal 45 minuten en zijn geschikt voor alle honden, ongeacht leeftijd of achtergrond. Van puppy’s die de wereld om hen heen willen verkennen tot pubers die wat extra hulp nodig hebben bij het ontladen van hun energie, van volwassen honden tot senioren en honden die herstellende zijn van lichamelijke ongemakken. Zelfs honden met gedragsproblemen of honden die niet los kunnen lopen om welke reden dan ook, zijn bij ons van harte welkom.

Maak een Afspraak

Onze snuffelstallen zijn op afspraak te boeken. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat je trouwe viervoeter genieten van een unieke snuffelervaring bij Bailey de Hondenvriend.

Kom Langs en Ontdek Het Zelf!

Benieuwd geworden naar de magie van snuffelen bij Bailey? Maak snel een afspraak en ontdek samen met je hond de verrassende wereld van geuren en sensaties.

Contactgegevens

Bailey de Hondenvriend
Vaartdijk 27 C 
06-52856188
info@baileydehondenvriend

Volg ons op sociale media voor updates en meer!