Dagopvang 

Bij Bailey de Hondenvriend begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om uw trouwe viervoeter de hele dag alleen thuis te laten, of dat u hem graag een leuke, actieve dag gunt. Onze dagopvang biedt de perfecte oplossing, waar uw hond de hele dag door kan spelen, ontdekken en genieten in een veilige en liefdevolle omgeving.

  • Ideale Oplossing: Heerlijk een dagje weg of een lange werkdag voor de boeg? Breng uw trouwe viervoeter naar de dagopvang van Bailey de Hondenvriend, waar hij de hele dag kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes in een stabiele roedel.

  • Comfortabele Faciliteiten: Onze locatie beschikt over een luxe caravan met airconditioning, waardoor we ook tijdens tropische temperaturen veilig en verantwoord voor uw hond kunnen zorgen. Uw hond heeft toegang tot voldoende water, schaduw en schuilmogelijkheden.

  • Gewenning aan Dieren: Naast het speelplezier, bieden we gewenning aan Schotse hooglanders, schapen en paarden, allemaal in een prachtige, veilig omheinde omgeving.

  • Rust en Beweging: We zorgen ervoor dat jonge honden onder 1 jaar niet te lang spelen en bieden voldoende rustmomenten, bij voorkeur lekker rustig buiten op het veld.

  • Speelplezier: Tijdens de dagopvang zijn we continu in beweging op het veld, waardoor uw hond volop speelplezier zal beleven. We houden altijd rekening met het karakter en de behoeften van elke hond, zodat uw trouwe viervoeter de tijd van zijn leven heeft en aan het einde van de dag heerlijk kan slapen.

  • Uitdaging en Aandacht: Uw hond wordt uitgedaagd met verschillende spelletjes en snuffelmomenten, en we proberen 1-op-1 aandacht te geven, zodat elke hond zich gezien en geliefd voelt.

  • Deskundige Begeleiding: De dagopvang staat onder begeleiding van het team van Bailey de Hondenvriend. Wilt u kennismaken met ons en onze collega’s? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

  • Openingstijden: De dagopvang is open van 8.00 tot 17.30 uur en biedt plaats aan maximaal 15 honden. U kunt uw hond zelf komen brengen en halen, of gebruikmaken van onze breng- en haalservice in overleg.

Kortom, we dagen de honden echt uit en zorgen ervoor dat ze moe en voldaan naar huis gaan!