Honden wellness

 

Honden Wellness bij Bailey de Hondenvriend: Luxe Verwennerij voor Elke Hond
Wat is er nu fijner dan uw trouwe viervoeter te laten genieten van een dag vol plezier met andere honden? Bij Bailey de Hondenvriend bieden we niet alleen een leuke speelomgeving, maar nu ook de mogelijkheid om uw hond in onze Honden Wellness te laten wassen. Of uw hond nu vies is geworden van al dat spelen, of gewoon toe is aan een verfrissende wasbeurt, wij zorgen ervoor dat het een ontspannen en aangename ervaring wordt.

Ontspannen Wasbeurten voor Alle Honden
In onze Honden Wellness nemen we ruim de tijd voor elke wasbeurt, zodat het echt een ontspannen één-op-één moment wordt voor uw hond. Voor volwassen honden die nog nooit in bad zijn geweest, bouwen we deze ervaring rustig en positief op. En voor jonge honden hebben we een speciale Puppy (Ver)wen Party, waarin we ze op een leuke en liefdevolle manier laten kennismaken met het wassen.

Voor honden die wat extra begeleiding nodig hebben tijdens het wassen, verwerken wij massage technieken tijdens het wassen die ervoor zorgen dat uw hond zich beter kan ontspannen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail.

Tarieven van de Honden Wellness
Onze Honden Wellness is beschikbaar voor zowel bestaande klanten als nieuwe bezoekers. Hieronder vindt u de tarieven:

Hondenwassen:

  • Kleine hond: €25,00
  • Middelgrote hond: €35,00
  • Grote hond: €45,00
  • XL hond: €55,00
  • Puppy (Ver)wen Party: €25,00

Uitbreiding van Onze Diensten
Binnenkort breiden we onze diensten uit met een professionele trimservice. We zijn momenteel op zoek naar een ervaren trimster om ons team te versterken. Houd onze updates in de gaten voor meer informatie!

Bij Bailey de Hondenvriend staan we klaar om uw hond de ultieme verwennerij te bieden, of u nu een vaste klant bent of ons voor het eerst bezoekt.